Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

στη ντουλάπα της μαμάς!


Είναι πολύ χαρούμενη όταν μπερδεύει τα δικά μου και τα δικά της. Τσάντες βραχιόλια καπέλα σανδάλια μεταφέρονται απ τη μια ντουλάπα στην άλλη . Μερικές φορές χωρίς επιστροφή αλλά μάλλον δεν με ενοχλεί αφού βλέπω πόσο χαρούμενο είναι ένα κοριτσάκι που έχει βρεί τον τύπο της από πολύ μικρή!Είναι το δικό μου παιδάκι η Νικούλα που κάποιες μέρες οταν δέν εχει σχολείο της αρέσει να βοηθάει την κατασταση στο Faltso. το φόρεμα το κέρδισε με κάποιες ώρες δουλειάς και το τσαντάκι της μανούλας!

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

ντροπαλό βεσπάκι!



Είναι καλογυαλισμένο και κοκκινίζει γιατί είναι ντροπαλό. Το βεσπάκι με τους καλούς τρόπους κάνει βόλτες στην παραλιακή μαζί με το Νινάκι! Δέν επιδιώκει το στύλ απλά το χει!Κομψότητα και χαμόγελο, βέσπα και φορεματάκι, κράνος και γυαλιά,
όλα εντελώς Νίνα!

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

maxi dress by A.l.e



Δέν χρειάζετε να σχολιάσω τίποτα γιατί η εικόνα μιλάει από μόνη της! Κάθε φορά που η Ζωή θα με επισκευτεί στο faltso δίνει χαρά με το χαμόγελό της και το κέφι της. Τα ρούχα που διαλέγει φροντίζει να της είναι χρήσιμα απ το πρωί μέχρι το βράδυ αφού με τα απίστευτα αξεσουάρ και παπούτσια που έχει μπορεί να αλλάζει το look της .
Φοράει ένα φόρεμα A.L.E σε γήινους τόνους από την νέα παραλαβή της εβδομάδας.