Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Γιορτάζουμε 17 χρόνια faltso



To μικρό μαγαζάκι στην ανηφόρα του εμπορικού ανοίγει και στέκεται μόνο σε ένα δρόμο με λιγοστά καταστήματα και σχεδόν χωρίς φώτα.
Χωρίς διαφήμιση και οποιαδήποτε προβολή μας αγάπησε ο κόσμος και μας στήριξε απ΄τη 1 η στιγμή.
Το faltso απόκτησε το κοινό του πολύ γρήγορα .
Τα τοτε κοριτσάκια του γυμνασίου και του Λυκείου σπούδασαν , εργάστηκαν , έκαναν οικογένεια και είναι σήμερα μαμάδες άλλες πάλι σπουδάζουν ακόμα και μας επισκέπτονται στις διακοπές των εορτών και του καλοκαιριού !
Δεν στήνουμε απλά τα ρούχα στο faltso για να τα πουλήσουμε. Διαλέγουμε με αγάπη κομμάτι κομμάτι και πάντα υπάρχει κάποιος λόγος για να φέρουμε ένα ρούχο στο μαγαζί.
Αγαπάμε τη γυναίκα και μας εμπνέει η χαμογελαστή που ζητάει μια γνώμη και αφήνει να της προτείνουμε. Οσο για τις πιο δύσπιστες που επιμένουν σε ένα συγκεκριμένο ύφος για χρόνια αυτό κι αν είναι πρόκληση και μας αρέσει! Η φράση Θα σας αλλάξουμε τα "μυαλά" φτάνει πιά φτάνει πιά, για σας βγήκε!

Στο faltso κάνουμε το δικό μας , εχουμε τις δικές μας ιδέες .hold on to your route and others will follow διάβασα κάποτε στο Attrattivo magazine . Πόσο δίκιο έχετε... attrattivo team Πόσο πολύ με στηρίξατε και με εμπιστευτήκατε σας ευχαριστώ.

Τα brands που φιλοξενούνται είναι Ελληνικά και εφέτος προστέθηκαν 2 συλλογές απο Αγγλία.
Η Attrattivo και A.L.E ολοκληρωμένες και πολυαγαπημένες συλλογές σε ρούχα παπούτσια αξεσουάρ είναι οι βασικός μας κορμός( και δεν ξέρουμε τί να μην φέρουμε πια) η TOI&MOI με πιο chic και classic προτάσεις και η Badila που είναι σταθερή αξία για όσες γνωρίζουν
Στις δύσκολες στιγμές που περάσαμε είμαστε περήφανοι που μείναμε σταθεροί σε ποιότητα και παραμείναμε πιστοί στα δικά μας brands.


17 χρόνια Faltso λοιπόν και έχω εγω η Ευα την ανάγκη να σας πώ ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αγάπη , την εμπιστοσύνη και τις σχέσεις ζωής που χτίστηκαν ανάμεσά μας με όμορφες στιγμές με γέλια , με νευράκια και θυμό, με χαζά και έξυπνα και με όλα όσα έχουν συμβεί ότι έχουν μεγάλη σημασία για μένα . Στο Faltso δεν βρίσκομαι για να κάνω απλά μια πώληση. Είμαι για να σας βοηθήσω να αποκτήσετε αυτό που θα σας κάνει χαρούμενες.

Συνεχίζουμε και μένουμε εδω, κοντά στο κοινό που μας αγαπάει . Ετοιμαζόμαστε για το ξεκίνημα της νέας σαιζόν με πολλές εκπλήξεις και σας περιμένουμε στο δρομάκι της Γυμνασιάρχου Κατεβαίνη να κάνετε τη βολτούλα σας γιατί πλέον εδώ προστέθηκαν πολλά πολλά καταστήματα και έχουν ανάψει πολλά φώτα.

ΕΥΑ